Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

A Contraste Kft. átfogó szervizszolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére, hiszen munkánk a jelölő berendezés üzembe helyezésével korántsem ér véget. A minőségi szervizszolgáltatásokról képzett szakember gárdánk gondoskodik. Munkatársaink nem pusztán a szükséges javítási és karbantartási munkálatokat végzik el, hanem hasznos műszaki tanácsokkal is segítik Önt. A beépített jelölő berendezések zavarmentes üzeméről országszerte 6 szervizszakemberünk gondoskodik.

 

Szolgáltatásaink

 

Üzembe helyezés

 

A helyszínre történő kiszállítást követően szakembereink a használat helyén üzembe helyezik a jelölő berendezést. Ennek során a feladathoz szakképzett szervizmérnököt biztosítuk, aki elvégzi az összeszerelést és a berendezést a gyártósorba illeszti. Az üzembe helyezés végeztével átadott részletes dokumentáció mindenkor követhető információkkal szolgál gépe beállításához. A gép üzembe helyezését követően munkatársaink helyszíni betanítást végeznek.

 

Karbantartás

 

A rendszeres felülvizsgálat és az időszakos karbantartási munkálatok elvégzése elengedhetetlen a megbízható üzem biztosításához – különösen a nagy igénybevételnek kitett feliratozó berendezések esetében. Cégünk előre egyeztetett ütemterv szerint felülvizsgálja berendezéseit, elvégzi a kopóalkatrészek cseréjét és a rendszeres megelőző karbantartásokat.

 

Javítások

 

A Contraste Kft országos szerviz hálózattal rendelkezik, így szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érhetnek. A szükséges alkatrészeket raktárkészletünkből biztosítjuk, a javítások idejére pedig igény szerint cseregépről gondoskodunk.

 

Gépépítés

 

Vevő igényei alapján egyedi célgépeket, berendezéseket tervezünk és a gyártási folyamatba történő integrálását is vállaljuk.

 

Mechanikai megoldások

 

Segítséget nyújtunk vevőink egyedi igényeinek megvalósításában a jelöléstechnika területén. Vállaljuk jelölőgépeink gyártósorba való integráláshoz szükséges egyedi mechanikai tartószerkezetek, különböző anyagmozgató rendszerek elkészítését a tervezéstől az üzembe helyezésig.

 

Tréningek

 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az újonnan üzembe helyezett jelölő berendezések kezelő személyzetét ellássa az üzemeltetéshez szükséges tudnivalókkal. Ennek érdekében minden esetben helyszíni betanítást biztosítunk, melyeket szükség esetén egyéb oktatásokkal, tréningekkel egészítünk ki, például a kezelőszemélyzet változása esetén.

 

Fontosnak tartjuk a mindenre kiterjedő tudás alapos átadását, így Ön és munkatársai már az első naptól biztonsággal, a szükséges tudás birtokában végezhetik munkájukat. Oktatásainkat képzett és gyakorlott szakembereink végzik, berendezéseink felhasználóbarát kezelőfelületének és átlátható menürendszerének köszönhetően pedig a felhasználók problémamentesen üzemeltethetik gépeinket.

 

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.