Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader
Intelligens csomagolási megoldásaink, az ellátási lánc átláthatóságának javítása érdekében.

A legtöbb vállalkozás fő célja a működés optimalizálása, amiben sokan az automatizálást és a digitalizálást tekintik a legjobb, legköltséghatékonyabb megoldásnak. A jobb teljesítmény, megbízhatóság, fenntarthatóság és hatékonyság érdekében a testreszabás kulcsfontosságú. Packaging Intelligence megoldásaink ebben segítenek.

A mai digitális korszakban a gyártók felé egyre nagyobb elvárás, hogy tegyék lehetővé az ellátási lánc nagyobb átláthatóságát a visszahívások gyorsabbá tétele érdekében, megakadályozzák a termékek hamisítását, valamint javítsák a jövedelmezőséget a jobb készletgazdálkodás révén. Egyre nagyobb az igény, hogy szorosabb kapcsolatokat építsenek ki a végfelhasználókkal a speciálisan kódolt csomagolással támogatott digitális marketing csatornákon keresztül. Az új megoldások segítenek a gyártóknak ezen különféle célok könnyebb és gazdaságosabb megvalósításában.

 

A csomagolási műveletek digitalizálása

A digitális forradalom maximális előnyeinek kiaknázása érdekében az értéklánc közötti kommunikációnak hatékonynak és pontosnak kell lennie.  A vállalatok számára a csomagolással járó idő és költség megtakarítása érdekében a Markem-Imaje mérhető, end-to-end megoldásokat fejlesztett ki, amelyek zökkenőmentesen integrálhatóak, hogy a gyártók maximalizálhassák a digitalizálás előnyeit.

 

A prioritások felismerése vállalatonként eltérő, a Packaging Intelligence hat technológiai megoldása egyedül vagy együtt is igénybe vehető:

 

Üzemsor és adatkezelés

Üzemsor és adatkezelés

 

Az ellátási lánc átláthatóságának növelése érdekében az ügyfelek számára biztosítani kell, hogy kódolása helyes, megfelelő és költséghatékony legyen. A sok üzenet kezelése és a különféle nyomtatótípusokba történő elküldése, több csomagolási területen időigényes és növeli a hiba lehetőségét. Optimalizálnia kell a csomagolási adatok és az információk feldolgozását. Intelligens megoldásunk mindent megtesz az Ön számára - gyorsan, pontosan és gazdaságosan.

Line & Data Management megoldásunk zökkenőmentes kézi és automatizált adat- és információfeldolgozást, jelölést és kódolást biztosít a hatékonyság javítása érdekében. A piacvezető információkezelő rendszer, a CoLOS® segítségével ez a megoldás minimalizálja az emberi hibákat és költségeket, miközben felgyorsítja az átállást és növeli az üzemidőt.

 

Kód integritás biztosítása
Csökkentse a pazarlást azáltal, hogy azonnal azonosítja a kódolási hibákat.

Az ügyfelek számára az ellátási lánc nagyobb átláthatóságának elősegítése iránti igényekkel szemben meg kell győződnie arról, hogy kódolása helyes, megfelelő és költséghatékony. A kódolási problémákat meg kell határozni, mielőtt túl sok elemet hibásan jelölnének meg, vagy ami még rosszabb, piacra kerülnének. Szüksége van egy intelligens megoldásra, amely gyorsan, pontosan és gazdaságosan figyelmezteti Önt a lehetséges problémákra.

A Packaging Intelligence ajánlat részét képező Coding Integrity megoldásunk segít nyomonkövetni, hogy minden jelölés nemcsak a helyén van és olvasható, hanem megfelelő adatokkal is rendelkezik. A potenciális problémákat valós időben észlelik, így azonnal intézkedhet. A piacvezető információkezelő rendszer, a CoLOS® és egy teljesen integrált például: Cognex kamera kombinációjával kihasználva ez a megoldás csökkenti a termék újrafeldolgozását, selejtezését és visszahívását. Ez a termék megfelelőségének biztosítását is segíti, és könnyen integrálható a kategóriájában legjobb felszereltségünk többi részével, valamint harmadik féltől származó információs rendszerekkel * és hardverekkel.

Például: ERP (Enterprise Resource Planning Systems), MES (Manufacturing Execution Systems), WMS (Warehouse Management Systems).

 

Csomagolás integritása
Kerülje el a csomagolóanyagok helytelen használatából származó hulladékot.
Packaging-Integrity-G2017-1220-450x250-Banner

Nem ritka, hogy rossz előre nyomtatott csomagolást helyeznek egy vonalra, vagy egyes kötegben lévő anyagok rossz irányban vannak. Ezt meg kell állapítani, mielőtt túl sok terméket megjelölnének, vagy ami még rosszabb, piacra kerülnének. Intelligens megoldásunk gyorsan, pontosan és gazdaságosan figyelmezteti Önt a lehetséges problémákra.

A Packaging Intelligence ajánlat részét képező Packaging Integrity megoldásunk biztosítja a megfelelő, előre nyomtatott csomagolás használatát. Piacvezető információkezelő rendszerünk, a CoLOS® segítségével minimálisra csökkenthető a csomagolás helytelen kiválasztása és elrendezése által okozott hulladék, időt és pénzt takarítva meg, miközben elkerülhető a visszahívás.

 

Promóciós kódolás
Biztosítsa digitális marketing kampányait.

Promotional Coding megoldásunk megkönnyíti a csomagolás használatát a promóciók lebonyolításában, lehetővé téve egyedi kódok igény szerinti nyomtatását, nagy sebességgel is. Piacvezető információkezelő rendszerünk, a CoLOS® hívja fel a korábban generált kódokat a központi szerverekről, és kötegenként elküldi őket a nyomtató várólistájába, így a valós idejű elemet most a nyomtató szintjén kezelik. Megoldásunk a termékek megfelelőségének biztosításában is segítséget nyújt, és könnyen integrálható a többi felszereléssel, valamint harmadik féltől származó információs rendszerekkel és hardverekkel.

 

Raklapkövetés
Növelje a raklapcímkézés sebességét és pontosságát.
Pallet-Tracking-450x250-Banner

Pallet Tracking megoldásunk automatizálja a raklapok címkézését és egyedi, teljesen GS1-kompatibilis raklap-azonosítókat hoz létre. Piacvezető információkezelő rendszerünk, a CoLOS® biztosítja, hogy készletei gyorsabban belépjenek a raktárkészletbe, továbbá előnyei a jobb készletadat-kezelés és a célzottabb visszahívások végrehajtásának képessége. Segít a termék megfelelőségének biztosításában.

 

Termékkövetés
Javítsa a nyomonkövethetőséget az egyedi termékujjlenyomatokkal.

Azért hogy megvédje márkáját a hamisítástól és a minőséggel kapcsolatos problémáktól, képesnek kell lennie nyomon követni minden egyes terméket, amely a gyártósorról származik.

Product Tracking megoldásunk megteszi ezt az Ön számára. Egyedi termékujjlenyomatokat hoz létre, amelyek a termékeket zökkenőmentesen követhetővé teszik, adat megbízhatóságot és biztonságot nyújtva a forgalmazók, viszonteladók és felhasználók számára.

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.