Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

A különféle feliratozók és jelölő berendezések forgalmazásán és egyedi gyártásán túl biztosítjuk a berendezések működtetéséhez szükséges fogyóanyagokat: tintákat, különféle adalékanyagokat, illetve transzferszalagokat és címkéket, amelyeket nem kizárólag csak az általunk forgalmazott berendezésekhez kínálunk.

 

A zavartalan fogyóanyag ellátás biztosításáról raktárkészletünk gondoskodik. A megrendelt címkéket és egyéb fogyóanyagokat 24 órán belül leszállítjuk. Cégünk természetesen a rendkívüli esetekre is fel van készülve: igény szerint a fogyóanyagokat akár néhány órán belül leszállítjuk.

 

Tinták

 

A Markem-Imaje tinták széles választékát a legkülönfélébb ipari alkalmazásokban használják. Piacra kerülésük előtt szigorú ellenőrzéseken és minősítő eljárásokon esnek át. A jelölő tinta kiválasztása nagymértékben függ a felhasználási területtől és a feliratozandó tárgy anyagától, de szinte minden ipari feliratozási feladat elvégzésére alkalmasak.

 

A tinta típusa meghatározza az esetlegesen használandó egyéb fogyóanyagokat (adalék, mosófolyadék). A Markem-Imaje célja a vevői igényeket maximálisan kielégítő feliratminőség mellett a berendezések hosszútávú üzemelését elősegítő tinták fejlesztése.

 

Feliratozáshoz használt tinták típusai 

 G2010-0109_press

  • Élelmiszer-feliratozásra alkalmas tinták, melyek eleget tesznek az USDA, FDA és EEC követelményeinek
  • Hő hatására színt váltó tinták
  • Lemosható vagy kimosható tinták pl. visszaváltható palackokra
  • Víz- és alkohol bázisú tinták környezettudatos felhasználási területekre
  • Nem migráló tinták
  • Pigmentes tinták a jobb olvashatóság és a kontrasztos megjelenés biztosítására


Transzferszalagok 

 

G2015-1124_press

Eredeti Markem-Imaje és Avery Dennison, illetve Ricoh, Armor és Pelikan típusú transzferszalagokat biztosítunk raktárról nagy méretválasztékban és különböző színekben. A megfelelő típusú transzferszalag kiválasztásánál lényeges szempont a nyomtató típusa, a nyomtatófej fajtája, a használt címke anyaga, a nyomtatás sebessége, a felhasználás környezete illetve az alkalmazási terület.

 

A megfelelő transzferszalag használata a lehető leghosszabb nyomtatófej élettartam mellett kiemelkedő feliratminőséget biztosít.


Címkék 

 

Címkék igény szerinti széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére, különféle minőségben és méretben. Termékpalettánkon megtalálhatók a normál, vagy műanyag címkék, hőpapírok, továbbá biztonsági címkék, melyek a címke eltávolítása után nyomot hagynak.

További speciális címkék

G2011-0163_press

 

  • Hőálló címkék az elektronikai ipar részére
  • Vizes felületen is kiváló tapadást biztosító címkék az élelmiszeripar számára
  • Nagy tapadással rendelkező címkék a gépipar speciális igényeihez igazodva
  • Nagy tapadás mellett, egészben eltávolítható címkék az élelmiszeripar részére


  

Adalékanyagok 

 

A Markem-Imaje adalékanyagok olyan komponenseket tartalmaznak, melyek növelik az alkatrészek kopásállóságát, hosszútávon biztosítva a hidraulikus rendszer megbízható működését. A Markem-Imaje folyamatos fejlesztéssel dolgozik azon, hogy minél környezetbarátabb adalékokat hozzon létre. Fogyóanyagai megfelelnek a legújabb REACH követelményeknek. A felhasználási területek egyre szélesebb körében érhetők el teljesen környezetbarát, alkoholos fogyóanyagai.Az adalékanyagok nagy része raktárról elérhető, így gyors szállítással állunk vevőink rendelkezésére - speciális adalékanyagok esetében is, megegyezés szerint.  

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.