Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Ügyfeleink nem egyszer igazán speciális jelölési feladatokkal fordulnak hozzánk. Filozófiánk szerint megértjük és megvalósítjuk ügyfeleink egyedi igényeit, legyen az bármilyen összetett vagy kombinált jelöléstechnikai feladat. Hiszen az igazán fejtörő jelölési megoldások kivitelezésében érezzük igazán otthon magunkat.

 

„Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van?”

 

/Katherine Graham Pulitzer-díjas amerikai újságíró/

 

A Contraste Kft a Markem-Imaje gépek mellett az egyedi berendezések szakértője. Számos ipari feladat sajátos folyamatai miatt speciális konstrukciójú célgépet igényel. Hozzáértő fejlesztő mérnökeink az igények alapos megismerését és számos szakmai konzultációt követően kifejlesztik és legyártják a speciális igényeknek megfelelő berendezést.

 

Egyedi megoldásaink

 

Mézes mackó flakon jelölése


A feladat során a mackó alakú flakon szem és orr részét kellett jelöléssel ellátni. Ez a két felület különböző síkban helyezkedik el. Az egyes flakonok tájolása is a feladat megoldásához tartozott, hogy a jelölés mindig egy pozícióban történjen. A feladatot egy egyfejes, kétsugaras, kiskarakteres tintasugaras feliratozó speciális felkészítésével oldottuk meg.

 

Egyedi UV tintás jelölő

 

A Contraste Kft egyedi uv tintás megoldása kamerás visszaellenőrző rendszerrel.

Tekintse meg működés közben:

 

 

Abroncscímkéző

 

A feladat a gumiabroncs külső, domború felületére egy címke felhelyezése úgy, hogy az mindkét irányból rásimuljon. A speciális címkéző fejet egy pneumatikus munkahenger mozgatja, amíg el nem éri az abroncs felületét. A berendezés automata működésű, a címketekercs cseréjét kivéve felügyeletet nem igényel. Az abroncsok adagolását és továbbítását az abroncsgyártó végzi.

 DSCN0175

 

Hangszóró címkéző

 

A Contraste Kft. által tervezett és épített címkéző berendezés képes a hangszóró megadott pontjaira előre nyomtatott címkét helyezni, valamint a címkét megadott szögben elfordítani.

 

Félautomata flakoncímkéző berendezés

 

Kisebb kapacitású töltőüzemek számára készült berendezés. A flakon kézi behelyezése után egy gomb megnyomásával indítható el a ciklus. A gép felhelyezi a palástra a címkét, majd a művelet befejezése után kitolja a flakont a címkézési pozícióból

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.