Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Fontos számunkra az Ön véleménye!

opinions
 • "Szakértelmükről, precizitásukról, korrektségükről és rugalmasságukról maximális tanúbizonyságot tettek"

  „A Rába Futómű Kft. 1993 óta dolgozik együtt a Contraste Kft.-vel. A cégtől Technifor, majd MGR típusú gravírozó berendezéseket vásároltunk, illetve többször is igénybe vettük időszakos valamint sürgősségi szervizüket. A közös munkák során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes ügyfélkezelésre és kapcsolattartásra. Kérdéseinkre, megkereséseinkre minden esetben gyorsan és hatékonyan válaszoltak. Szakértelmükről, precizitásukról, korrektségükről és rugalmasságukról maximális tanúbizonyságot tettek, az általuk forgalmazott eszközök minőségi termékek. A jövőben is hozzájuk fogunk fordulni felmerülő jelölőgép beszerzés, illetve jelölés-technológiai jellegű kérdés esetén. Bátran ajánlom a Contraste Kft.-t mindenkinek, legyen az gazdasági társaság vagy magánszemély!”
  H. Attila

  Rába Futómű Kft.

  www.raba.hu
 • "Speciális igényekre is kapunk megoldást"

  „Magas hőmérséklet- és UV állóság - ezek a speciális igények a mi termékeinknél létfontosságúak, és ezeket az Önök berendezéseivel tudtuk megoldani. A Lighttech Kft a tintasugaras nyomtatókat használja, jelenleg 7 berendezés üzemel a telephelyen. Több alkalmazásban más gyártók gépei is megfeleltek volna, de a fenti speciális igényekre az Önök gépei és alkalmazott adalékai tudták csak biztosítani a megfelelő megoldást.”
  B. János

  Lighttech Kft.

  www.lighttech.hu
 • "Minden esetben megoldást keresnek, nem hárítják tovább a problémát"

  „A Contraste Kft. munkatársai mindig profi módon válaszolnak a felmerült kérdésekre, minden esetben megoldást keresnek, nem hárítják tovább a problémát. Kollégáik felkészültek, idegen nyelvet is beszélnek, kreatívak. A kezdőket bevonják, mely az utódlás kérdését is megoldja. A management korrekt módon viselkedik, nem a közvetlen meggazdagodás vezérli cselekedeteiket. Csapatban dolgoznak, mely a hibák minimalizálása szempontjából nagyon fontos. Ha nem kell, akkor nem zavarjuk egymást feleslegesen, nincsenek üres, időrabló körök. A szakma élvonalában lévő készülékeket ajánlják, innovációkat időben közlik a piaccal, elmagyarázva az előnyöket, megtakarítási lehetőségeket.”
  D. Ferenc

  Nestlé Hungária Kft.

  www.nestle.hu
 • "Gyors, pontos, megfizethető megoldások a nyomtatás területén"

  „Magasan képzett, minden problémára azonnali megoldást nyújtó csapat.
  Gyors, pontos, megfizethető megoldások a nyomtatás területén.”
  F. Ferenc

  Nief Plastic Hungária Kft.

  www.nief-plastic.com

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.