Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Markem Imajemarkem-imaje 

 

Markem-Imaje az ipari jelöléstechnikai ágazat vezető nemzetközi gyártója. Széles termékpalettáján megtalálhatók a különféle technológiával - folyamatos tintasugaras és DOD (drop on demand) eljárások - működő kiskarakteres és nagykarakteres tintasugaras feliratozók, lézeres jelölők valamint a print & apply berendezések.

 

A Contraste Kft. a Markem-Imaje termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

 

MarkemImaje_01

 

Technológiai kínálat

 

Kiskarakteres tintasugaras feliratozók

 

Az iparban széles körben alkalmazott, általában elsődleges csomagolásokra vagy közvetlenül a termékekre való jelölés esetén használatos berendezések, melyek változatos igényeknek eleget téve, kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak.

 

alkalmazási területek: élelmiszeripar, gyógyszeripar, kozmetikumok gyártása, elektronikai ipar

 

A széleskörű feliratozási feladatokhoz tinták széles választéka áll rendelkezésre. Logók, vonalkódok, datamatrix kódok szerkeszthetők, ezen kívül alkalmasak fix és változó tartalmak (például műszakkód, dátum) jelölésére is.

 

Nagykarakteres tintasugaras feliratozók

 

Kompakt, könnyen beilleszthető berendezések, melyek alkalmasak kartondobozok, papírzsákok valamint porózus és félporózus felületű anyagok nagy felbontású feliratozására. Általában másodlagos- vagy gyűjtőcsomagolások jelölésére használják, kiváltva a címkenyomtatást és a címkeelhelyezést. Jó minőségű, messziről is jól látható, kontrasztos feliratokat, vonalkódokat vagy grafikát készítenek - akár a doboz mindkét oldalára egy időben.

 

Forróviaszos technológia

 

A nagyfelbontású Hot Melt dobozfeliratozó technológia kiváló minőségű feliratokat nyomtat gyűjtőkarton dobozokra, tálcákra és csomagoló fóliákra egyaránt. A feliratok elmosódás nélkül azonnal megszáradnak, így tökéletesen olvashatóak a vonalkódok is. A Touch Dry® tinta szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, oldószermentes, környezetbarát és könnyen kezelhető.

 

Fólia felülnyomtatók

 

Gyors és költségtakarékos megoldás az élelmiszer- és gyógyszeripari termékek csomagolóanyagának feliratozására. Gyártósorra integrálva kiváló nyomtatási minőséget produkál ott, ahol a csomagolófóliát a töltési és hegesztési fázis előtt szükséges felirattal ellátni. Szövegek, változó adatok, logók és vonalkódok jó minőségű nyomtatására termáltranszfer technológiával.

 

Lézeres jelölők

 

lézeres feliratozás a jelöléstechnika egyik legkorszerűbb ágazata. Alkalmazásával fogyóanyag nélkül időtálló, eltávolíthatatlan, változatos és kiváló minőségű feliratozásra van lehetőség. A berendezések fókuszált lézerimpulzusok segítségével a jelölendő termék/munkadarab felületén lézerparaméterektől és anyagminőségtől függően eltérő nyomot hagynak. Tökéletes megoldás olyan termelési egységek számára, ahol termékenként sok változó információ feliratozására van szükség.

 

Címkenyomtató és címkéző (print & apply) berendezések

 

print & apply berendezések másod- és harmadlagos csomagolások jelölésére alkalmasak. A címke nyomását és felhelyezését is elvégzik, így a terméket a gyártósoron, közvetlenül a gyártás közben látják el címkével. Változó termelési adatok is valós időben nyomtathatók nyomdai minőségben. Többféle adagolási és felhelyezési technológia áll rendelkezésre.

 

Az előre nyomtatott címkékkel ellentétben ezek a berendezések valós időben nyomtatják a változó adatokat, és helyezik fel a termékekre.

 

 

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.