Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Megújulás és változatlan értékek

 

A Contraste Kft 27 éves tapasztalattal, kizárólagos magyarországi forgalmazója a Markem-Imaje és a SIC-Marking jelöléstechnikai berendezéseknek.

 

Feladatunk a kezdetek óta változatlan: integrált feliratozási megoldások az ipar számos területén, legyen az élelmiszerek feliratozása vagy fémek tartós jelölése. Ügyfeleink változó igényei azonban minduntalan megújulást követelnek, melynek nyomán munkánk újabb és újabb lendületet vesz: a ma igényeire a holnap feliratozási megoldásaival válaszolunk.

 

Sokéves jelöléstechnikai tapasztalatunknak köszönhetően azonban nem szorítkozunk csak a jelölőgépek és feliratozók értékesítésére. Alaposan felmérjük gyártási környezetét és pontosan megismerjük a jelölési feladatot, majd a különféle jelöléstechnikai lehetőségek közül kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelőt. Berendezéseinket leszállítjuk és üzembe helyezzük, a későbbiekben pedig folyamatos támogatást, szakszervizt, fogyóanyag ellátást és egyéb szolgáltatásokat biztosítunk.

 

Negyed évszázados szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal, a jövőben is teljes lendülettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.