Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader
contraste

Megújulás és változatlan értékek

 

A Contraste Kft 30 éves tapasztalattal, kizárólagos magyarországi forgalmazója a Markem-Imaje jelöléstechnikai berendezéseknek.

 

Feladatunk a kezdetek óta változatlan: integrált feliratozási megoldások az ipar számos területén, legyen az élelmiszerek feliratozása vagy fémek tartós jelölése. Ügyfeleink változó igényei azonban minduntalan megújulást követelnek, melynek nyomán munkánk újabb és újabb lendületet vesz: a ma igényeire a holnap feliratozási megoldásaival válaszolunk.

 

Sokéves jelöléstechnikai tapasztalatunknak köszönhetően azonban nem szorítkozunk csak a jelölőgépek és feliratozók értékesítésére. Alaposan felmérjük gyártási környezetét és pontosan megismerjük a jelölési feladatot, majd a különféle jelöléstechnikai lehetőségek közül kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelőt. Berendezéseinket leszállítjuk és üzembe helyezzük, a későbbiekben pedig folyamatos támogatást, szakszervizt, fogyóanyag ellátást és egyéb szolgáltatásokat biztosítunk.

 

Három évtizedes szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal, a jövőben is teljes lendülettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

 

 

Logos-markem-images

Markem-Imaje

 

Cégünk a genfi székhelyű, nemzetközi piacon résztvevő, speciális nyomonkövetési, valamint változó adathalmazokkal is dolgozó jelöléstechnikai gépek kizárólagos hazai forgalmazója. A vállalatot a Dover Corporation hozta létre a nagy múltra tekintő, 1911-ben létrejött amerikai Markem, illetve az 1982-es születésű francia Imaje cégek egyesítésével. Mára az egyik legsikeresebb integrált jelöléstechnikai termékcsaláddal büszkélkedhető gyártóvá nőtte ki magát.

További információkat a 'Partnereink' menüpont alatt találhat.

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.