Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

28 éves szakmai tapasztalat, megbízható jelöléstechnikai berendezések, magas színvonalú szolgáltatási paletta, megújult online felületek. Ez a Contraste Kft. Ezek vagyunk mi! Contraste, mert értünk hozzá!

 

 

28 éves korában az ember már közelebb áll a 30-hoz, mint a 20-hoz, így meg kell hoznia a döntést, hogy ragaszkodik a múlthoz és nem változtat semmin, vagy eldobja a régi ruháit és modern, professzionális köntöst ölt magára.

 

A Contraste Kft 28 éve vezető szerepet tölt be az ipari jelöléstechnikai megoldások terén. Fontosnak tartjuk, hogy ipari szolgáltató lévén mindig naprakészek legyünk a technológiai fejlődés tekintetében, nem csak berendezéseink kapcsán, hanem online felületeinken és a való világban is.

 

Így mi, mint Contraste, a teljes megújulás mellett döntöttünk: megőrizve a megszokott magas termékminőséget, az évek alatt magunkra szedett szakmai tapasztalatainkat és szolgáltatásaink magas színvonalú biztosítását, teljes mértékben újjászülettünk.

 

Amit kínálunk Önnek

 

  • A megrendelt új gépeit kiszállítjuk, üzembe helyezzük, és használatához oktatásokat és tréningeket biztosítunk.

  • Országos lefedettségű szervízhálózatunkkal folyamatosan a rendelkezésére állunk.

  • Zavartalan feliratozási folyamatait rendszeres, időszakos karbantartási munkákkal biztosítjuk.

  • A gépek működéséhez szükséges fogyóanyagokat (tintákat, különféle adalékanyagokat, illetve transzferszalagokat és címkéket) nálunk egyszerűen beszerezheti.

  • Speciális igények felmerülése esetén egyedi berendezések kifejlesztését, gyártását és beüzemelését is vállaljuk!

  • Colos szoftverünkön keresztül online rálátást és irányítási lehetőséget biztosítunk a berendezések működése/működtetése kapcsán, ha jelöléstechnikai gépeit rácsatlakoztatja egy központi hálózatra.
  • Megújult telephelyünkön modern környezetben tekintheti meg gépeinket, munkatársaink segítségével pedig – egy helyszíni felmérés után – megtaláljuk az Önnek megfelelő berendezést.

 

A Contraste Kft 28 év jelöléstechnikai tapasztalattal a háta mögött felvette a versenyt a mai világ elvárásaival és modern formában folytatja tovább munkálatait. Mostantól a legtöbb közösségi felületen elérhetőek vagyunk! Online felületeinken számos, hasznos szakmai cikkel, érdekes videóval, gépeinkhez kapcsolódó képpel és mintával, illetve aktualitásainkkal várjuk Önt!

 

Kövessen bennünket!

 

telegram (1) facebook (1) linkedin (1) youtube (1) google-plus (1)

 

28 éve az Önök szolgálatában!

 

 

 

Kapcsolódó aktualitások

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.