Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

systech-logo-new

 

 

Markem-Imaje és Systech egyesíti erőit!

 

A Markem-Imaje , a nyomonkövetési megoldások globális ellátója bejelentette,  hogy a Dover Corporation végleges megállapodást kötött a Systech Solution szolgáltatóval. A Systech innovatív márkavédelmi és megfelelőségi megoldásokat kínál ügyfelei számára és segít a digitális átalakulásban a márkavédelem piacán.  Az egyedülálló Brand Protection SuiteTM alkalmazás többek között megoldást nyújt a szerializációra, a nyomonkövethetőségre, automatizálási feladatokra.

 

A Systech székhelye Princtonban található és világszínvonalon elismert úttörője a gyógyszeripari és fogyasztói márkák védelmének.  Innovatív megoldásai több területen is hasznosulnak, mint például a kozmetika és illatszer, a bor és szeszes italok, valamint az orvos technikai eszközök.

 

„A Markem-Imaje-val való integráció növeli a Systech K+F képességeit és támogatja a technológiai innovációs programunkat. Az akvizíció emellett elősegíti a globális ügyfélkör jobb kiszolgálását. Megoldásaink kiegészítik egymást és erősítik márkánk ígéretét, hogy hiteles, biztonságos termékek jutnak el a gyártástól a fogyasztó kezéig. ” - mondta Ara Ohanian, a Systech vezérigazgatója.

 

A Systech International társaság innovatív szoftvercsomagot fejlesztett ki a hitelesítésre és a nyomonkövethetőségre vonatkozóan a hamisítás elleni küzdelem és a jogszabályok betartása érdekében.

 

https://www.systechone.com/

Kapcsolódó aktualitások

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.