Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

 

A Markem-Imaje bejelentette a Solaris Laser megvásárlását!

 

solaris laser

 

A Solaris Laser S.A. több mint 25 éve szolgálja ki a jelölőipart. A varsói székhellyel rendelkező Solaris Laser korszerű fiber-, ultraibolya- és CO2-lézerrendszereket szállít a termékek jelöléséhez és kódolásához ipari és csomagolási feladatokhoz az összes iparág számára.

 

A Solaris felvásárlása tovább bővíti a Markem-Imaje lézertechnológiájú termékcsaládját, és tovább erősíti piaci pozícióját az azonosító és nyomonkövetési berendezések vezető szolgáltatójaként. A bővítés lehetővé teszi a Markem-Imaje számára, hogy maximálisan megfeleljen a lézerkódolási technológiák iránti növekvő igényeknek, amelyek fontosak a megbízhatóság és a termelékenység szempontjából.

 

Vincent Vanderpoel, a Markem-Imaje vezérigazgatója elmondta: „Ügyfeleink egyre inkább lézeres jelölési megoldásokat alkalmaznak a termék-azonosítási és -csomagolási feladatokhoz. Az együttműködés lehetővé teszi a Markem-Imaje és a Solaris számára, hogy a leginnovatívabb és legátfogóbb lézerjelölési megoldásokat kínáljuk ügyfeleink termékazonosítási igényeihez mind az ipari, mind a gyorsan változó fogyasztói cikkek területén. ”

 

https://solarislaser.com.pl/en

Kapcsolódó aktualitások

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.