Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Tisztelt Partnereink!

 

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Contraste Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal (SARS-CoV-2) kapcsolatos hazai és nemzetközi helyzetet, és megteszi a cégen belül szükséges intézkedéseket.

 

Mint munkáltató, kötelességének érzi az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés körülményeit biztosítani munkavállalói számára, így az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait követve irodánk továbbra is működik, felkészülve az esetleges egyéb korlátozásokra és megtesz minden óvintézkedést az üzleti folytonosság fenntartása érdekében.

 

A koronavírus terjedésének következményeképp, a már elrendelt határellenőrzések és részleges határlezárások miatt, szállítási csúszásokra lehet számítani, de hivatalosan értesítés ez idáig szállítóinktól nem érkezett. Konkrét késedelemre vonatkozó információval nem rendelkezünk, de amennyiben tudomásunkra jut bármilyen szállítási korlátozás, rendelkezés, azt partnereink felé azonnal jelezni fogjuk.

 

Cégünk +2 hét biztonsági készlettel rendelkezik a leggyakoribb fogyó anyagok tekintetében, és a raktárkészletet is folyamatosan töltjük.

 

Üdvözlettel, 

Contraste Kft.

Contraste Kft

Kapcsolódó aktualitások

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.