Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben
preloader

Büszkén mutatjuk be az F500 fiber lézer berendezést, mely immár a Coca-Cola marseille-i gyárában is megtalálható.

 

A fémdobozok teljes mértékben újrahasznosíthatók, biztosítják a kereskedelem során elvárható sterilitást és a hosszú szavatosságot a konzervek, állateledelek és az italok számára. Ezek a tényezők teszik a legjobb választássá az élelmiszer és az italipar csomagolása számára. Az F500 fiber lézer berendezések kifejezetten ezen fémdobozok jelölésére lettek megalkotva. Fontosak számunkra a környezetvédelmi törekvések és örömünkre szolgál, hogy egyre több piaci szereplő tesz hatékony lépéseket a környezetvédelem érdekében. Ezen hívószavak ösztönzik a Markem-Imaje francia anyacégünket a technológia területén.

 

A gyártási folyamatokban több ok miatt is fontos az optimalizálás. A kiváló minőségű, helyi szabályozásoknak eleget tevő jelöléseknek köszönhetően a hibák azonnal kiszűrhetőek, kiküszöbölve ezzel akár több selejtes termék legyártását. Ezenkívül a lézertechnológiának köszönhetően nincs szükség fogyóanyagra, melyek bár szintén egyre biztonságosabbak és sok esetben elengedhetetlen a használatuk, az újrahasznosítás során praktikusabb a nélkülözésük.  

 

A fiber lézeres technológia meggyőzte ezt a nagy italgyártót is, melynek hatékonysága valóban lenyűgöző: másodpercenként akár 25 doboz jelölésére képes!

 

Nézze meg az üzemben készült videót, további információért pedig vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot

 

Kapcsolódó aktualitások

Igényeit megoldásra váltjuk

Egyedi szükségletek felmerülése esetén megoldást kínálunk!

Mérnök munkatársaink közreműködésével személyre szabott jelöléstechnikai berendezést ajánlunk Önnek, mely megfelel a sajátos ipari környezetnek, helyi kialakításoknak és az Ön igényeinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk!

Az alábbi mezők kitöltésével gyorsan kapcsolatba léphet velünk.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot.